Idag skrev Anton Axelsson på nytt kontrakt med Timrå, samtidigt som han är och semestrar i Boston hos storebror Per-Johan.

– Anton är en spelare som fyller laget med energi både på isen och i omklädningsrummet. Han är en karaktärsspelare och ger alltid järnet på isen med laget i centrum, säger Timrå IK:s sportchef Stefan Lindqvist i ett pressmeddelande.

Den 23-årige anfallaren har spelat i Timrå de två senaste säsongerna efter att ha flyttat dit för att få mer speltid och bättre utvecklingsmöjligheter än i stjärnspäckade Frölunda.

På sina två säsonger i klubben har han gjort 20 respektive 15 poäng i Elitserien.
– Jag trivs jättebra i föreningen med allting både på isen och runt omkring. Stämningen i E.ON Arena är fantastiskt bra under matcherna och jag tycker att laget ser intressant ut inför nästa år, säger Anton Axelsson.

Text: Robert Pettersson