• Publicerat 12 november, 2009
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Gunnar Persson saknas mot SSK

I kväll får Tommy Sjödin för första gången känna på hur det är att vara huvudtränare. När Rögle tar emot Södertälje i Lindad Arena saknas ordinarie huvudtränaren Gunnar Persson. Han har begett sig hem till Gävle av personliga skäl, skriver hd.se.

Det rör till det i Rögles bås då Sjödin vanligtvis är ansvarig för backarna medan Persson sköter matchningen lagets forwards.

– Ett litet problem kanske, men det löser vi. Jag och Roger (Hansson, sportchef) ska prata oss samman och bestämma hur vi ska dela upp arbetet, säger Tommy Sjödin till hd.se.

Rögle ser ut att komma till spel utan Dominik Granak, Daniel Glimmenvall, Stefan Erkgärds och Mario Kempe, som alla missade tisdagens 0-0-match mot Brynäs. Det innebär troligtvis att forwarden Tommy Enström får fortsätta spela back.

Text: Uffe Bodin