• Publicerat 27 september, 2010
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

… men det gjorde Johan Harju

Niklas Perssons tilltänkta NHL-karriär får vänta. I natt skickade Tampa Bay Lightning den 31-årige svensken till farmarlaget Norfolk Admirals i AHL tillsammans med 18 andra spelare.

Det återstår att se om Niklas Persson accepterar degraderingen eller om han återvänder till Europa. Enligt St. Petersburg Times har han en klausul i kontraktet som gör att han flytta tillbaka till Europa om han inte platsar i NHL.

Däremot slåss Johan Harju fortfarande om en plats i NHL-laget. 24-åringen är en av sex spelare som gör upp om tre återstående forwardsplatser. De övriga är, enligt Tampa Tribune, Adam Hall, Dana Tyrell, Chris Durno, Marc-Antoine Pouliot samt try-out-forwarden Éric Perrin.

Text: Uffe Bodin