Fredrik Öberg satsar vidare i Björklöven efter sina fyra matcher i Leksand. Idag blev det klart att han spelar med Löven och att han gör det redan i kvällens division 1-möte med Piteå.

– Han har visat en stor vilja att komma tillbaka och är fylld av revanschlust. Han vill vara med och hjälpa Björklöven tillbaka till Hockeyallsvenskan helt utan prestige och är lika villig att täcka skott i fjärdefemman som att fördela puckar i powerplay, säger tränaren och sportchefen Jens Hellgren till klubbens hemsida.

Öberg, som spelade allsvenskt med Löven de två senaste säsongerna, går troligen in som center direkt i förstakedjan mellan Marcus Waldehagen och Joni Lindlöf, duon som tillsammans svarat för 56 poäng på 19 matcher under säsongen.

Björklöven toppar den nordligaste av division 1-serierna i överlägsen stil och har vunnit full pott i 17 av 19 matcher och inte förlorat på ordinarie tid ännu. Man leder 14 poäng före Asplöven.

Text: Robert Pettersson