• Publicerat 28 april, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Sundström kliver ned i allsvenskan

Det blev ingen fortsättning för Alexander Sundström i Brynäs. I stället kliver han ned ett steg i seriesystemet. Nästa säsong spelar 24-åringen för Mora i allsvenskan.

– Alexander är en tvåvägscenter som har mycket stor potential, han är även en vinnartyp som alltid gör sina bästa matcher då det verkligen behövs, säger Moras sportchef Johan Sares i ett pressmeddelande.

– Alexander har även stora ledaregenskaper som kommer att bli mycket värdefulla för vårt unga lag.

Den i Umeå uppväxte centern värvades till Brynäs från Björklöven 2007. Under sina fyra säsonger i elitserien har han inte fått något genombrott. På 188 matcher med Gävlelaget har det blivit 14 mål och 33 poäng.

Text: Uffe Bodin