• Publicerat 26 maj, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Martin Karlsson klar för Ålborg

Efter fyra år i Troja/Ljungby återvänder du huvudtränaren Martin Karlsson, 59, till Danmark. Det blir en återkomst i Ålborg där Karlsson även var tränare säsongen 03/04 då han ledde laget till en tredjeplats och sedan också finalspel.

De fyra åren i Troja/Ljungby har varit av bladad vara. Han tillträdde när laget fortfarande spelade i division ett. Man kvalificerade sig då till Kvalserien till Allsvenskan. Där vann man fem matcher, något som räckte till serieseger. Säsongen efter var man med och krigade på den övre halvan och slutade på en sjundeplats. Fjolåret var Karlssons sämsta då man slutade som nästjumbo men klarade sig kvar via kvalspel.

Martin Karlsson är nu positiv till sin en återkomst i AaB
– Förutsättningar är betydligt bättre än när jag var i Ålborg sist, säger Karlsson till Nordjyskes nättidning.

Kontraktet med Ålborg är skrivet på två år.

Text: Uffe Bodin