• Publicerat 6 juli, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

MacArthur förlänger kontraktet

Clarke MacArthur ramlade bokstavligen ned i knäet på Toronto Maple Leafs. Det är klubben säkerligen nöjd med i dag. 26-åringen skrev på för Leafs som free agent förra sommaren efter att Atlanta Thrashers valt att inte förlänga med honom sedan en skiljedomare gett honom ett kontrakt de ansåg alltför påkostat.

I Toronto svarade MacArthur för 21 mål och 62 poäng på 82 matcher och var ett av lagets stora utropstecken. Efter en tids förhandlingar står det nu klart att den forne JVM-spelaren blir kvar i Toronto. Hans nya kontrakt löper över de två närmaste säsongerna och har en lönetaksträff på 3,25 miljoner dollar per säsong.

Clarke MacArthur draftades ursprungligen av Buffalo Sabres och fanns i organisationen mellan 2005 och 2010, innan han trejdades till Atlanta i mars förra året. På 290 NHL-matcher har MacArthur gjort 150 poäng (65+85).

hockeysverige.se

Text: Uffe Bodin