• Publicerat 21 augusti, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Klasen klev av skadad

Linus Klasen tvingades kliva av isen skadad när Malmö spelade träningsmatch mot Växjö i går. Malmös stjärnvärvning fick en smäll över handen och tvingades att ta smärtstillande sprutor efter matchen för att bli kvitt smärtan, skriver Sydsvenskan.
– Det gör fruktansvärt ont nu. Jag tycker att det är bedrövligt att det inte ens blev utvisning. Det var en solklar slashing över fingrarna, säger Klasen till tidningen.
– Vi får se hur det är i morgon (läs söndag), då jag ska röntgas, men det är mycket känsla som sitter i lillfingret. Det var jobbigt att jag inte fick slutföra matchen.

Enligt sportchefen Stefan Nyman var det forwarden Johan Andersson som delade ut slashingen som fick Klasen ur spel. Han var inne i domarrummet efter matchen och visade upp sekvensen där Klasen blev skadad för Pehr Claesson och Mikael Holm, som dömde matchen.

Matchen slutade 2-2 efter att Malmö vänt ett 0-2-underläge till oavgjort. Linus Klasen hade assist på Tim Heeds 1-2-reducering i powerplay innan han tvingades lämna matchen.

Text: Uffe Bodin