• Publicerat 1 september, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Bryter kontraktet

Redan i fjol fick backen Jean-Luc Grand-Pierre besked om att han inte längre var välkommen i Leksand. Kanadensaren hade ett år kvar på kontraktet och sportchefen Tommy Salo har under sommaren försökt att bli av med det. Så här två veckor innan seriestarten i Hockeyallsvenskan meddelar Leksand nu att partnerna är överens och kontraktet brutet.
– Det är bra för bägge parterna att vi nu är överens. Jean-Luc kan gå vidare i sin karriär och vi kan gå vidare och fokusera fullt på den kommande säsongen och den truppen vi förfogar över, säger Salo i ett pressmeddelande från Leksand.

34-åringen från Montréal skrev kontrakt med Leksand 2009 och gjorde nio mål och 15 poäng på 67 matcher för klubben under två säsonger. Detta kryddades med 246 utvisningsminuter.

Tidigare har Grand-Pierre gjort 269 NHL-matcher för Buffalo, Columbus, Atlanta och Washington.

Text: Uffe Bodin