• Publicerat 6 september, 2011
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer

Utlånad från Modo tills vidare

Anton Byström representerade Sundsvall i SCA-cupen under helgen. Nu står det också klart den 19-årige forwarden stannar kvar i klubben fortsättningsvis också och lånet från Modo gäller tills vidare.

Byström svarade ifjol för tre mål och 24 assist på 24 matcher för Modos J20 i SuperElit. Han representerade också det svenska U19-landslaget vid fyra tillfällen där han noterades för två assist. Utöver det hann han också med att representera Modos A-lag i Elitserien vid 17 tillfällen och även där samlade han på sig två assist.

Byström blir Sundsvalls femte inlånade spelare från Elitserien efter att man sedan tidigare gjort klart med Adam Pettersson och Pär Lindholm från Skellefteå, Jeremy Boyce-Rotevall från Timrå samt Axel Brage från Linköping.

Text: Ola Winther