• Publicerat 3 oktober, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Podcasten med det senaste från NHL

Eldebrink avslutar sin genomgång inför NHL-premiären med Northeast. Edmontons Baby-Oilers gjorde en kanonvärvning i Ryan Smyth som kommer bli en perfekt lagpappa/blöjbytare. Minnesota känns väldigt spännande med ett nästan helt nytt lag och coach från AHL. Även Colorado bygger ungt och vem blir inte lite pirrig av tanken på Gabriel Landeskog i en Avalanche-tröja? I kontrast med de tre ser Calgary urgamla ut men nog kan PRO-laget från norr tampas om en slutspelsplats igen? Divisionens ”tråkigaste” lag är utan tvekan Vancouver som återigen får se grundserien som en 82 matchers uppvärmning inför jakten på Lord Stanleys pokal. Sista gången gillt…

29/8 – Eldebrink presenterar: Atlantic Division
5/9 – Eldebrink presenterar: Pacific Division
12/9 – Eldebrink presenterar: Northeast Division
19/9 – Eldebrink presenterar: Central Division
26/9 – Eldebrink presenterar: Southeast Division

Text: Uffe Bodin