• Publicerat 11 oktober, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Svedberg får göra comeback

Ända sedan tidigt i somras har Leksands back Johan Svedberg svävat i ovisshet på grund av hjärtproblem. Nu har den 31-årige backen dock fått lugnande besked från läkarna och kan börja inrikta sig på en comeback.
– Det känns jättebra, säger Svedberg till leksandsif.se och berättar hur livet har artat sig de senaste månaderna.
– Det har varit upp och ner. I början var det riktigt jobbigt men i takt med att jag fått fler och fler positiva besked efter vägen så har det blivit bättre och bättre. Nu har läkarna lokaliserat vad det är för något och konstaterat att det inte är något farligt.

Johan Svedberg, som spelade 49 matcher för Leksand förra säsongen, hoppas vara tillbaka i spel så snart som möjligt.
– Det upp till tränarna. Jag är redo att spela match, säger han.

Text: Uffe Bodin