”Känns riktigt spännande”

Oskarshamn har förlängt med sin interna poängligaledare, Evan McGrath. Den kanadensiska polacken har kritat på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna i klubben, något som man naturligtvis är nöjda med i Oskarshamns-lägret.
– Vi är mycket nöjda med Evan i år, och han har lett laget offensivt och levererat bra. Han är i en bra ålder och trivs i Oskarshamn, vilket förstås bidrar till att han stannar. Efter den här säsongen vet vi vad vi får, och han kan säkert ta ytterligare kliv, säger Oskarshamns sportchef Roger Jönsson till klubbens hemsida.

Även McGrath är nöjd med sitt nya avtal.
– Det känns riktigt spännande med två år till. Jag har trivts jättebra i Oskarshamn, och hela organisationen har varit perfekt. Alla har varit så snälla och trevliga, så det var ingen tvekan att skriva på. Jag är övertygad om att det här är bäst både för laget och för min karriär.

McGrath, som gjort 13 mål och 19 assist på 45 matcher i klubben, är den tionde spelaren i Oskarshamns som skriver på ett kontrakt för nästa säsong.

Text: Måns Karlsson