Hansen förlänger med Mora

Mora har redan nu gjort klart med sin målvaktssida till nästa säsong. Först skrev laget kontrakt med lettländska Ervins Mustukovs, och nu har klubben också förlängt kontraktet med sin unga succémålvakt Daniel Hansen.

22-årige Hansen fick mycket beröm för sitt spel under säsongen som passerade, och flertalet klubbar från Elitserien var ute efter målvaktens signatur. Nu står det dock klart att han valt att förlänga sitt kontrakt med Mora, även över nästa säsong.
– Vi är jätteglada att Daniel valt att förlänga med oss. Tillsammans med vårt senaste nyförvärv Ervin Mustukovs får vi ett riktigt bra målvaktspar som vi känner oss otroligt nöjda och trygga med, säger klubbdirektören Peter Hermodsson i ett pressmeddelande.

Hansen, som stod 30 matcher under säsongen, är även han nöjd med förlängningen.
– Det känns bra att få vara med på den här resan och den satsningen som Mora gör inför nästa säsong, jag hoppas naturligtvis få mycket speltid och utvecklas ännu mer. Även om det fanns andra klubbar som var intresserade var ändå valet ganska enkelt.

Under sina 30 matcher i HockeyAllsvenskan räddade Hansen 91% av skotten.

Text: Måns Karlsson