Mitt under SM-finalen valde Mora att presentera ett nyförvärv. Fransmannen Anthony Guttig.

– Anthony är en teknisk och målfarlig spelare med bra spelförståelse. Han kan användas både som center och ytterforward och kan komma att bli en riktig frisk överraskning i Hockeyallsvenskan till hösten, säger tränaren Patric Wener till Moras hemsida.

23-åringen kommer från spel i Dijon där han sköt 22 mål och totalt 41 poäng under säsongen. Det gav honom en andraplats i ligans skytteliga och sjätteplats i poängligan. Han utsågs även till ligans bästa franska spelare.

Trots sin ringa ålder har han redan sex säsonger som ordinarie i franska ligan och har varit assisterande kapten i Dijon de tre senaste säsongerna.
Hans gångna säsong har ett ordentligt lyft mot hans tidigare säsonger där hans personliga rekord var tio mål och 22 poäng – båda noterade säsongen 08/09.

Text: Robert Pettersson