• Publicerat 17 april, 2012
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Wessner klar för två nya år

Han slog personbästa med 20 mål och vann allsvenskans utvisningsliga med sina 132 minuter. Nu står det klart att Daniel Wessner stannar i Bik Karlskoga i ytterligare två säsonger. I dag meddelade klubben via sin webbsida att avtalet är påskrivet och klart.

30-åringen är inne på sin tredje sejour i Karlskoga. Han kom ursprungligen till klubben från Färjestad 2001 och hade Nobelhallen som hemvist till och med 2003 när han flyttade till Uppsala och gjorde två säsonger i Almtuna. Wessner har även testat på spel i Mora samt de norska klubbarna Stjernen och Sparta Sarpsborg.

Totalt har han skjutit 77 mål och svarat för 169 poäng på 331 allsvenska matcher. Han har även samlat på sig 856 utvisningsminuter, vilket gör honom till den tredje mest utvisade spelaren i allsvenskans historia.

Text: Uffe Bodin