• Publicerat 28 april, 2012
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

”Vi för diskussioner med Timrå”

Efter drygt två säsonger i Färjestad och ytterligare fyra i Skellefteå kan Christian Söderström vara på väg tillbaka till moderklubben Timrå igen. Dagbladet.se skriver att Timrå har kontaktat 31-åringens agent.
– De är intresserade, men sedan vad det blir ut av det vet jag inte, säger agenten Mikael Johansson till tidningen.

Christian Söderström spelade elitseriehockey för Timrå mellan 2000 och 2006 innan han flyttade till Färjestad, där han blev svensk mästare samma år. De fyra senaste åren har han tillhört Skellefteå. Nu sitter han emellertid på ett utgående kontrakt och förefaller inte bli kvar efter sin offensivt sett sämsta säsong sedan han flyttade till Västerbotten.
– Jag får semester när det här är över och jag känner ingen stress. Jag har inga problem med att inget är klart, och jag skiter fullständigt i det där just nu. Det ska bli skönt att koppla av efter säsongen, men jag trivs här uppe, har Söderström tidigare sagt till Dagbladet.

Timrå har två forwardsplatser kvar att fylla. Utöver intresset för Christian Söderström är även Jonathan Hedström aktuell för en fortsättning i klubben.

Söderström sköt åtta mål och hade 19 poäng på 49 matcher för Skellefteå. I slutspelet sköt han tre mål på 19 matcher.

Text: Uffe Bodin