Jonathan Hedström stannar kvar i Timrå även nästa säsong. Idag skrev han på för en ny säsong med klubben.

– Jag tycker Jonte visade under förra säsongen att han hade mera att ge på Elitserienivå, och jag är säker på att han kan fortsätta att bidra även framledes. Han kommer självklart också att stå för en hel del rutin, och med ett i övrigt ungt lag är det viktigt att ha några spelare som varit med ett tag, säger sportchefen Kent Norberg i ett pressmeddelande.

34-åringen skulle egentligen ha spelat division 1-hockey med Asplöven under fjolårets säsong, men hamnade i Timrå under försäsongen och blev kvar i klubben där han sköt nio mål och tolv assist på 53 matcher och var lagets näst främsta poängplockare.

Säsongen blev också hans poängmässigt bästa i Elitserien sedan säsongen 06/07, då han återvände från Anaheim till just Timrå.

Text: Robert Pettersson