• Publicerat 24 maj, 2012
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Strudwick lägger skridskorna på hyllan

Veteranbacken Jason Strudwick värvades till Södertälje SK under den gångna säsongen och blev snabbt en favorit bland fansen. Det fanns förhoppningar om att 36-åringen skulle återvända den här säsongen, men enligt SSK-bloggen sskoveralltalltid.se har sportchefen Per Nygårds nåtts av ett negativt besked.

Strudwick väljer att lägga ned hockeykarriären för att i stället bli radiopratare om hockey i hemstaden Edmonton, där han bland annat har gjort tre säsonger i NHL-klubben Oilers.

Den storvuxne backen gjorde nio poäng (3+6) på 29 matcher under sejouren i SSK. Under sina NHL-karriär spelade han 674 matcher för New York Islanders, Vancouver, Chicago, New York Rangers och Edmonton

Text: Uffe Bodin