• Publicerat 13 juni, 2012
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Olofsson klar för Odense

Modos forward Jesper Olofsson fortsätter karriären utanför Sverige. På onsdagen meddelade danska Odense att de har tecknat ett ettårskontrakt med den målfarlige Ö-vikssonen.
– Jag ser fram emot ett flytta till Odense, som verkar vara en fin hockeyklubb. Mitt intryck är att Bulldogs är en professionell och seriös klubb. Jag vill spela hockey på en så hög nivå som möjligt och jag tror Bulldogs är helt rätt för mig, säger han i ett pressmeddelande från klubben.

20-åringen spelade två elitseriematcher för Modo den gångna säsongen och mäktade med ett mål. Han var även utlånad till Oskarshamn och Björklöven i omgångar och gjorde ett mål på elva matcher i allsvenskan samt svarade för två poänglösa matcher i division 1 med Umeålaget.

Olofsson spelade först och främst med Modos J20-laget, som gick till semifinal i SM-slutspelet. I grundserien svarade han för 15 mål och 29 poäng på 24 matcher.

Text: Uffe Bodin