Goren irriterad på Rögle

Lee Goren bestämde sig för spel i Rögle. Sedan har han inte hört något från klubben på länge. Nu börjar han bli irriterad.
– Jag tycker inte att Rögle är professionella. Det här liknar mer och mer ett skämt, säger han till norran.se.

Rögle förhandlade med Lee Goren tidigare under sommaren och bestämde sig till slut för att nappa på deras erbjudande.

Sedan dess har han inte hört något från klubben.

– Jag har fått ett kontrakt och jag accepterade det. Vi skickade tillbaka det till Rögle så det kunde skicka tillbaka ett exemplar som jag skulle skriva under. Men sedan dess har jag inte hört någonting, säger Lee Goren till hockeybloggen på norran.se.

Kanadensaren diskuterade ett bra tag med klubben och var en skön följetong under ett par veckor – fram till Mike Iggulden sajnades, ungefär.

Han diskuterade själv både med sportchefen Pelle Svensson och tränaren Dan Tangnes.

– Jo, och allt kändes bra. Men nu har jag försökt få tag på båda två och jag har ringt och skickat sms. Men de hör inte av sig. Min agent har också försökt få tag på dem, men de svarar inte. Jag tycker inte att Rögle är professionella. Det här liknar mer och mer ett skämt. Jag vill bara veta vad som har hänt. Det här är ju ”business” och jag förstår om de valt att gå vidare med annat. Men jag är en ”stor pojke” och kan ta det, bara det berättar det för mig, säger Goren.

Nu tror Goren själv att det inte blir något spel alls i Sverige kommande säsong. Det tidigare påståendet om att Frölunda var intresserade har dementerats av Frölunda och Skellefteå säger sig inte Goren ha hört något nytt ifrån.

34-åringen har gjort tre och en halv säsong i Elitserien sedan tidigare och svarat för 111 poäng (48+63) på 151 matcher. Den gångna säsongen i Skellefteå var hans poängmässigt starkaste. Han svarade för 11+28 poäng på 51 matcher och hade tretton poäng (5+8) på 14 slutspelsmatcher.

Text: Robert Pettersson