• Publicerat 31 augusti, 2012
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer

Utlåningen förlängs september ut

Till att börja med sträckte sig Espoo Blues lån av Modos back Jens Westin över Latvian Railway Cup som avslutades i veckan. Efter att 23-åringen imponerat där, och bland annat svarat för kvitteringen i segermatchen mot Atlant, förlängs dock lånet nu september ut.

Modo meddelar i ett pressmeddelande att man även denna gång kommer göra en utvärdering av situationen efter det att september avslutats och sedan se om lånet kommer förlängas ytterligare en gång.

Westin har fem elitseriesäsonger med Modo på meritlistan och har totalt svarat för 18 poäng (5+13) på 191 matcher. Den senaste säsongen hann den spelskickliga backen med att representera Modo i 30 matcher på vilka han svarade för tre poäng (2+1).

Text: Ola Winther