• Publicerat 23 oktober, 2012
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Simmonds och Stewart lämnar Tyskland

Eispiraten Crimmitschau i den tyska andraligan fortsätter att värva spektakulärt under NHL-lockouten. Efter att ha haft NHL-duon Wayne Simmonds och Chris Stewart i laget den senaste månaden har klubben nu gjort klart med Toronto Maple Leafs forward Clarke MacArthur, uppger klubben på sin webbsida.

MacArthur, 27, har två raka säsonger med 20 mål eller fler bakom sig i Toronto. Han svarade för 43 poäng i fjol och 62 året dessförinnan.

Vad gäller Simmonds och Stewart, till vardags i Philadelphia Flyers respektive St. Louis Blues, kommer duon inte att bli kvar i Crimmitschau. I stället blir Liberec i den tjeckiska ligan bli nästa anhalt för barndomsvännerna.

Simmonds gjorde 14 poäng (4+10) på sina nio matcher i Crimmitschau. Stewart svarade för elva (5+6).

Text: Uffe Bodin