Kontrakterad för resten av säsongen

Efter att ha fått sparken från Pelicans i Finland för en tid sedan är nu Lee Goren klar för en ny sejour i Elitserien. Idag blev allt klart med Linköping.
– Linköping har alltid varit ett konkurrenskraftigt lag och ett av topplagen i serien, säger Lee Goren till klubbens hemsida.

På måndagen blev det klart. Lee Goren spelar med Linköping för resten av säsongen.
Det blir hans tredje elitserieklubb efter att tidigare ha spelat för Skellefteå och Färjestad.

Kontraktet gäller för resten av säsongen.

– Det ska bli spännande och jag ser fram emot det. Linköping har alltid varit ett konkurrenskraftigt lag och ett av topplagen i serien, säger Lee Goren till klubbens hemsida.

34-åringen var med sina 39 poäng (11+28) på 51 matcher för Skellefteå ifjol poängmässigt bättre än han tidigare varit under sin elitseriekarriär och nu fyller han upp den lediga plats Andreas Jämtin nyligen lämnade efter sig när han flyttade tillbaka till HV71.

– Lee är en stark och rejäl forward som kommer att bidra med lite mer tyngd till vårt anfallsspel, säger sportchefen Johan Hemlin.

Goren har spelat i Finland och Pelicans tidigare under säsongen, där han blev skadad och missade en månads spel i början av säsongen efter att ha succéstartat säsongen med fyra poäng i premiären mot Blues.
Kanadensaren hann med att göra tolv poäng (4+8) på tretton matcher innan han överraskande fick sparken för två veckor sedan.

Nu återstår bara pappersarbetet med transferkort och godkännande från Migrationsverket innan Goren är spelklar.

Text: Robert Pettersson