• Publicerat 14 januari, 2013
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Everysport.com vill ha engagerade skribenter

Inför slutspurten på hockeysäsongen söker vår systersajt Everysport.com nu rapportörer som vill direktrapportera matcher från HockeyAllsvenskan. Är du intresserad? Klicka här!

Vår systersajt Everysport.com är en mötesplats för idrottsfans från hela landet. Här kan du hålla koll på alla resultat och även följa matcher live tillsammans med andra sportintresserade. Matcherna rapporteras av klubbarna själva eller någon av våra medlemmar, och varje klubb har en egen matchsida. Förutom detta har vi också officiella resultat och tabeller för hundratals divisioner i sporter som hockey, fotboll, handboll, bandy och basket.

Inför slutspurten på hockeysäsongen söker vi nu rapportörer som vill liverapportera från matcherna i HockeyAllsvenskan. Framförallt söker vi dig som vill bevaka och rapportera Almtuna, Asplöven, Örebro, Karlskrona, Södertälje och Troja/Ljungby på plats i arenorna.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att erbjuda någon ekonomisk ersättning, men detta är en bra möjlighet för dig som har ett brinnande sportintresse och vill hjälpa din klubb att synas. Det är också en god erfarenhet för dig som kanske aspirerar på att bli sportjournalist eller kommentator i framtiden. Everysport har samarbete med HockeyAllsvenskan och vill du rapportera matcherna på plats hjälper vi dig att ansöka om ackreditering.

För mer information – kontakta Ida Nilsson på ida.nilsson@everysport.com

Text: Uffe Bodin