• Publicerat 16 februari, 2013
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer

http://shop.eliteprospects.com
13759006_500x370.jpg

Kahnberg intresserad av förlängning

Hans kontrakt går ut efter säsongen. Nu har Magnus Kahnberg fått ett förslag om en kontraktsförlängning med Frölunda. Den målfarlige forwarden har samtidigt ett antal anbud från utlandet att ta ställning till.
– Vi får se hur det blir. Jag vill känna lite. Jag har ingen brådska att skriva på, säger Kahnberg till Göteborgsposten.
– Frölunda är förstavalet i Sverige. Jag trivs jättebra.

Bortsett från en kort avstickare till Peoria Rivermen i AHL under inledningen av säsongen 2006-2007 och två säsonger i Brynäs har 32-åringen spelat med Frölunda sedan säsongen 1999-2000. Totalt har han svarat för 341 poäng (175+166) på 594 matcher i Elitserien. Nu fokuserar Kahnberg på sluttampen av säsongen men menar samtidigt att kontraktssnacket inte stör honom.
– Det stör inte om du tar det på rätt sätt. Jag vet inte varför alla har så bråttom. Det är sällan man skriver kontrakt på en vecka. Men visst, det är skitbra att klubben är ute i god tid – så man får en bra magkänsla. Men jag vill samtidigt inte känna mig mätt heller, säger Kahnberg.

Utöver Kahnberg sitter ytterligare en spelare i Frölundas nuvarande förstakedja, Dick Axelsson, på ett utgående kontrakt. Den spelskicklige forwarden har dock inte fått något erbjudande om en förlängning av sitt kontrakt och det är ännu oklart om Göteborgsklubben är intresserade av att behålla Axelsson över huvud taget.

Text: Ola Winther

Annons: