Modo skrev på fredagen nytt kontrakt med Dave Spina. Ett kontrakt som sträcker sig över ett plus ett år.

– Dave hade en säsong som var lite ojämn men vi tror och hoppas att han ska bli ännu bättre kommande säsong, säger Modos general manager Markus Näslund i ett pressmeddelande.

29-åringen kom till Modo från tyska Iserlohn och sköt 27 poäng (10+17) på 55 matcher under sin första elitseriesäsong. Med det var han femma i lagets interna poäng- och målliga.

– Jag trivs mycket bra i Sverige och Modo Hockey. Jag gillar både livet på och utanför isen. Nu ser jag fram emot en fortsättning i Modo Hockey – det finns stor revanschlust inför kommande säsong, säger amerikanen själv, som var poänglös på de fem slutspelsmatcherna.

– Dave har en mycket bra skridskoåkning och den hoppas vi att han ska utnyttja ännu mer och bättre i framtiden. Han är dessutom en bra lagspelare som alltid kommer till jobbet med rätt attityd och inställning, säger Markus Näslund.

Text: Robert Pettersson