• Publicerat 21 februari, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 1 Kommentar
1 Oskar NilssonFoto: Bildbyrån

Asplöven ser om sitt hus. I dag förlängde klubben kontrakten med två spelare. Det handlar om backen Oskar Nilsson och forwarden Johan Porsberger.

Oskar Nilsson (bilden), 22, kom till Asplöven efter två produktiva säsonger i norska Frisk Asker. Han har i skuggan av målsprutan Marcus Fagerudd varit Haparandalagets poängstarkaste back med 17 poäng (7+10) på 47 matcher.
- Oskar är en av våra grundpelare som bidragit både på och utanför isen. En härlig kille som sprider positiv energi i gruppen och jag är väldigt glad att Oskar väljer att fortsätta utvecklas hos oss, säger tränaren och sportchefen Per Kenttä.

Johan Porsberger, 20, anslöt till Asplöven från Timrå under säsongen. Efter en svag start i Timrå, där det blev ett mål och två assist på 20 matcher, har högerforwarden svarat för åtta poäng (4+4) på 25 matcher i Asplöven.
- Jag ser att det finns en stor potential i Johan, speciellt i det offensiva spelet. Dessutom är han rightare och värdefull i powerplay, säger Per Kenttä.

  • löööven

    NHJB!