• Publicerat 24 mars, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
BB131204JL015 Anders Grönlund.Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg

Mora fortsätter att skriva kontrakt med sina lånespelare från Asplöven. Efter att ha signerat Emil Bejmo till ett tvåårskontrakt förra veckan blev det i dag klart att även backen Anders Grönlund är klar för en fortsättning i klubben.
- Det ska bli jätteroligt att få tillhöra Mora IK nästa säsong. Jag fick direkt en bra känsla för ledarna och gruppen när jag kom hit. Jag ser fram emot nästa säsong och den resa som Mora vill göra, säger Anders till moraik.se.

25-åringen från Piteå spelade juniorhockey för Luleå, men har aldrig testats i högsta ligan. I Hockeyallsvenskan har det blivit 126 matcher med Almtuna, Karlskrona, Asplöven och Mora.

Grönlund stod för fem mål och totalt 13 poäng på 52 matcher med Asplöven och Mora under den gångna säsongen.