• Publicerat 31 mars, 2014
 • Skrivet av Uffe Bodin
 • 3 Kommentarer
4 Filip Sandberg.Foto: All Over Press/Daniel Malmberg

Filip Sandberg har gjort sitt val. Den tvåfaldige JVM-silvermedaljören stannar kvar i HV71. Nu har han tecknat ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Filip lärde sig mycket under sin första seniorsäsong. Han fick speltid både i SHL och under en period i allsvenska Västerås. Nu tror vi att Filip är redo att ta nästa steg i utvecklingen, säger Ola Thorwalls, klubbens avgående general manager.

Filip Sandberg hade svårt att ta en plats i HV71 tidigt på säsongen och lånades inför JVM ut till Västerås där det blev tre poäng (1+2) på tio matcher. I SHL gjorde han fem poäng (1+4) på 30 matcher efter att ha spelat till sig en ordinarie plats under andra halvan av säsongen.
– Det känns naturligtvis jättebra. Jag har varit i HV71 i fyra år och trivs väldigt bra. Samtidigt känner jag en stor revanschlusta, både för laget och på det personliga planet, säger Sandberg om det nya kontraktet.

Annons:
 • Ola

  Oj vad jag hoppas att hv jobbar på att behålla salmela och rajala. Och samtliga c/karlssöner.

 • Ola

  Fast om pengarna ska räcka till att spela Davidsson också. …

  • Cartman

   Så länge Davidsson är skadad betalar försäkringsbolaget ut hans lön, inte Hv.