• Publicerat 2 april, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
collage Jared Aulin och Tim Wallace.Foto: Bildbyrån

Den ene var lagets bästa bästa målskytt och poängplockare under grundserien. Den andra har varit lagets bästa poängproducent under kvalserien. Nu står det klart att både Tim Wallace och Jared Aulin spelar för Örebro i SHL även under säsongen 2014/15, skriver Nerikes Allehanda.

Wallace sköt 15 mål och hade totalt 32 poäng för Örebro under grundserien. I kvalserien har det blivit sex poäng (2+4) på sju matcher.
- Jag trivs jättebra här, med laget, fansen och staden. Jag kommer tillbaka i augusti, alla är underskrivet och klart, säger Wallace till NA och medger att det finns en liten risk att han inte återvänder.
- Om jag skulle få en bra NHL-deal så har jag rätt att bryta kontraktet. Men allt talar för att det blir spel i Örebro.

Aulin är poängbäst för Örebro under kvalserien med sina nio poäng (2+7) på sju matcher. Han kommer dock inte att finnas med på isen under de två avslutande matcherna i kvalserien. Eftersom Örebro redan har säkrat SHL-kontraktet reser han hem till Calgary för att umgås med sin cancersjuka moder.

Annons: