• Publicerat 3 april, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Mattias Nilsson F Mattias Nilsson.Foto: Ronnie Rönnkvist

Under den gångna säsongen lånade Timrå in Patrik Norén från Leksand. Även under kommande säsong kommer klubben att ha en Leksandsfostrad spelare på blålinjen. Det handlar om junioren Mattias Nilsson, som i höstas SHL-debuterade för dalaklubben.

Timrå meddelar på sin webbsida att 20-åringen har tecknat ett ettårskontrakt med klubben
- Mattias är en back som jag tror mycket på som är i början av sin hockeykarriär. Det finns en stor utvecklingspotential i honom och det är kul a.tt han valde Timrå IK att fortsätta utvecklas i, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Mattias Nilsson, ursprungligen från Gotland, var länge aktuell för den svenska JVM-truppen, men fick ge sig i den tuffa konkurrensen. Han var ombytt i 47 matcher med Leksand och noterade två assist i SHL.

Annons: