Fotor0423142130 Fredric Andersson och Mark MathesonFoto: Bildbyrån

Linköping har gjort klart med förlängning med två spelare som kom in till klubben under säsongen.
Det handlar om backen Mark Matheson som kom från Vienna i januari och Fredric Andersson som kom från Södertälje i slutet av februari.

30-årige Matheson sköt ett mål och tre assist på 25 matcher och har skrivit på för en säsong.
– Mark är en stabil och positionssäker back som gjorde en bra säsong med oss i år. Det känns helt rätt att ha med honom från start nästkommande säsong, säger sportchefen Johan Hemlin till klubbens hemsida.

25-årige Andersson hann bara spela tre SHL-matcher för Linköping och var sedan med i samtliga 14 slutspelsmatcher, men utan att göra poäng. Innan dess sköt han tio poäng på 49 allsvenska matcher med Södertälje.
– Jag tycker att det ska bli väldigt kul och jag hade en bra tid i LHC. Efter en säsong där det inte riktigt gick som jag ville vände det i slutspelet med LHC och därför känns det extra kul att komma tillbaka, säger Fredric Andersson.