Michael HagaFoto: All Over Press

Almtuna har gjort klart med ytterligare ett anfallsförvärv inför kommande säsong.
Det är den tidigare Luleåjunioren Michael Haga som skrivit på för en säsong.
– Michael Haga är en stark skridskoåkare med bra karaktär och grym fysik. Han ses som en stor talang och är utvecklingsbar. Jag är glad att han valt att komma till oss och det ska bli spännande att följa hans utveckling, säger sportchefen Björn Danielsson till klubbens hemsida.

Den 22-årige norrmannen spelade för Frisk-Asker i norska ligan den gångna säsongen och var lagets näst främsta poängplockare med 36 poäng (13+23) på 45 matcher och fick även debutera i A-landslaget under säsongen.
Säsongen innan spelade han sin första säsong i norska ligan och gjorde 26 poäng på 37 matcher för Sparta Sarpsborg.

Dessförinnan var han två säsonger i Luleås J20-lag.