Nyheter

”Jag ska döda dig nästa år!”

ANNONS

Den känslosamma och hätska serien mellan Boston Bruins och Montréal Canadiens fick ett efterspel i handskakningskön i natt. Där passade Bruins forward Milan Lucic på att dela ut hot mot vissa av Canadiens spelare som han inte kommer bra överens med.
– Jag ska tamejfan döda dig nästa år, uppges Lucic ha sagt till Dale Weise efter att Bruins blivit utslagna i natt.

Boston Bruins och Montréal Canadiens har en historik av ont blod mellan sig. Det späddes på ytterligare av spelet i årets serie där det emellanåt rådde en riktigt hätsk stämning på isen mellan de båda lagen.

Vanligtvis brukar spelarna klara av att lämna rivaliteten på isen under spelets gång, men i den här serien funkade det inte så. När spelarna ställde upp sig för att skaka hand efter Canadiens 3-1-seger i natt byttes det en hel del hårda ord. Framför allt var det Bruins powerforward Milan Lucic som tog tillfället i akt att ge några av sina största fiender i sporten ett par väl valda ord innan de skildes åt.

Enligt nordamerikanska medierapporter ska Lucic ha sagt åt både Dale Weise och Aleksei Jemelin att ”jag ska tamejfan döda er nästa år”. Canadiens-duon hade inga problem att ta ”hotet” med en klackspark eftersom det trots allt var de som gick vinnande ur striden.
– Milan Lucic hade en del saker att säga till några av oss. Kolla på en kille som Shawn Thornton som har varit i ligan länge och väl och spelar tufft, han hade bara positiva saker att säga till alla. Han förlorade med klass medan Lucic inte klarade av att göra det. Det är svagt, säger Weise till Fall River Herald News.

Lucic var däremot inte sugen att prata om kontroversen efteråt.
– Det som sägs på isen, det stannar på isen. Men om han (Weise) vill vara en bebis och gråta ut offentligt får han väl göra det, sade Lucic till AP.

 

 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games