• Publicerat 13 oktober, 2014
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Mattias Nörstebö.Foto: Bildbyrån/Peter Skaugvold

Mora får in ännu en puckskicklig back i sitt försvar. De närmaste tre veckorna lånar den allsvenska klubben in Brynäs norske junior Mattias Nörstebö.
– Det är en ung spelare med stor potential och som dessutom har erfarenhet från spel i högstaligan. Det är en spelare med bra skridskoåkning och som är tålmodig med pucken och jag hoppas att han kan hjälpa oss på ett bra sätt kommande veckorna, säger tränare Jeremy Colliton i ett pressmeddelande.

Nörstebö har varit ombytt i sju SHL-matcher den här säsongen utan att registrera några poäng. Totalt har det blivit 41 matcher för Brynäs under de tre senaste säsongerna. I fjol gjorde 19-åringen tolv poäng (3+9) på 36 matcher i J20 Superelit.