• Publicerat 18 oktober, 2014
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
Alexander Bergström.Foto: Bildbyrån

Karlskrona går riktigt starkt i Hockeyallsvenskan för tillfället och förlängde på lördagen sin poängsvit till fyra matcher via en klar seger hemma mot Oskarshamn. Blekingelaget vann till slut med 4-1 efter att man svarat för det avgörande rycket i den andra perioden.

Inom loppet av mindre än fem minuter svarade då KHK för tre raka mål som tog dem från 1-0 till 4-0 och punkterade matchen. Målskyttar för hemmalaget i matchen var Alexander Bergström, Maksim Matushkin, Alexander Viklund och Victor Löfstedt medan Luca Caputi tröstmålade för gästerna i slutakten.

För Oskarshamn var det här lagets tredje raka match utan seger och medan det pekar uppåt för Karlskrona går det åt motsatt håll för IKO för tillfället. Oskarshamn har nu endast en poäng till godo på Björklöven under kvalstrecket, medan KHK efter dagens seger tar steget upp på en fjärdeplats i tabellen.