• Publicerat 18 november, 2014
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Eliteprospects växer så det knakar. Med 400 000 unika besökare i veckan är det idag en världsledande databas för hockeystatistik. Nu utökar vi den populära sajten med en alldeles egen webshop, där du redan idag kan beställa de hetaste supporterprylarna från NHL.

EP-shopen är ett samarbete med det svenska e-handelsföretaget Gameday och innebär många fördelar. Förutom ett mycket bra sortiment av NHL-prylar från attraktiva leverantörer kan vi erbjuda snabba leveranser från lager på hemmaplan och trygg betalning med kort eller faktura via Klarna. Beställningar före 13.00 skickas redan samma dag.

I samarbete med Gameday kommer vi också ha en blogg här på Hockeysverige.se som presenterar och berättar om produktnyheter som är på gång.

Redan idag kan du välja bland hundratals matchtröjor, hoodies, jackor, kepsar, väskor och flaggor från attraktiva leverantörer som Mitchell & Ness, Majestic, ’47 Brand, New Era, Reebok och Zephyr.

I framtiden har vi också ambitionen att ta fram och sälja en helt egen kollektion av kläder och accessoarer för den stilmedvetne hockeyälskaren under Eliteprospects eget varumärke.

Shoppen når du via shop.eliteprospects.com och just nu får du 100 kr rabatt på alla beställningar över 700 kronor. Passa på och beställ julklapparna redan idag!

http://shop.eliteprospects.com