• Publicerat 25 november, 2014
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 2 Kommentarer
Tycker du som vi att det är hopplöst att välja ut bra julklappar? För att underlätta den här bördan har vi på Hockeysverige och EliteProspects inte bara startat en egen shop, utan även tagit på oss att leverera fem utomordentliga tips som garanterat inte kan slå fel. Varsågoda!
 

CCM Vintage Hood
1.     En CCM Vintage Hood. Den här tröjan har det mesta. En snygg NHL-tröja med vintage motiv och många coola detaljer som dessutom är skön att ha på sig. Som om det inte vore nog så funkar den utmärkt att lira hockey i. Ett populärt inslag på utomhusrinkarna runt om i landet.

Shirsey
2.     En ”Shirsey”. Den perfekta blandningen av en t-shirt och en jersey. Vi har just nu en mängd snygga t-shirts med matchtröjemotiv från Reebok/CCM. Bland annat Henrik Lundqvist, Erik Karlsson, Claude Giroux, Carl Hagelin, Anze Kopitar och Gabriel Landeskog.

Mighty Ducks
3.     Allt med Mighty Ducks. Måhända är det barndomsminnen från den första filmen om Mästarna, men vi får så härliga rysningar av välbehag av de här grejerna. Kepsarna, mössorna, tröjan, linnena, t-shirten… De är så snygga och så coola.

NHL-keps
4.     En NHL-keps. Vilken av alla 150 kepsar på EP-Shop, undrar ni? Jag vet inte, det beror lite på om vilket lag ni gillar och om ni vill ha platt eller böjd skärm, men en NHL-keps är en bra julklapp. Punkt.

Tofsmössa
5.     Den tjocka tofsmössan. Den slog igenom (igen) med dunder och brak för ett par år sedan och är nu vinterns mest självklara. Den varma mössan med vikkant och tofs. Vilket lag? Vilket märke? Vilken modell? Sorry, samma som med kepsarna, men ska vi peka på en favorit så blir det High 5 Cuff Knit från fantastiska Mitchell & Ness.

Med Elite Prospects Shop handlar du tryggt och enkelt. Leverans sker från varulager i Sverige, vilket innebär att du har dina varor inom 1-3 dagar. Beställningar före 12.00 skickas samma dag. Du kan betala med både kreditkort eller faktura via klarna.

Fram till den 30 november har du dessutom 100 kr öppningsrabatt på alla beställningar över 700 kr. Passa på att fynda julklapparna redan idag!