Nyheter

Lät sig intervjuas av bloggare på bar – då stängdes NHL-domaren av

ANNONS

NHL-domaren Tim Peel har hamnat i blåsväder. Förra veckan stängdes han av från att döma mötet mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils. Anledningen? Han gick ut och träffade en högt profilerad bloggare på en bar i New York.

Det är en annorlunda och fortfarande rätt förvirrande historia som radiostationen 98,5 Sports i Montréal har presenterat. På sin sajt uppger man att NHL-domaren Tim Peel ska ha stängts av på obestämd tid för att ha träffat och låtit sig intervjuas av den välkände bloggaren Greg Wyshynski från Yahoos Puck Daddy.

Peel dömde inte mötet mellan Pittsburgh Penguins och New Jersey Devils förra veckan, en match han var schemalagd att ta hand om. Däremot var han tillbaka på isen i lördags och dömde mötet mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes.

Enligt uppgift ska Tim Peel själv ha varit den som ville träffa Greg Wyshynski eftersom bloggaren har varit en av hans hårdaste kritiker under flera år och hånat honom offentligt i åtskilliga texter. I intervjun, som publicerades på Puck Daddy förra veckan, ger Peel sin sida av historien och några av de domslut som han har kritiserats så hårt för. Bland annat förklarar Peel flera av domsluten, bland annat en fantomutvisning för diving som drabbades Anaheim Ducks finske back Sami Vatanen, med att han bara lytt order från NHL och tagit utvisningar som ligan har velat haft.

Enligt 98,5 Sports ska den främsta anledningen till avstängningen vara bilden som syns ovan, där Tim Peel syns tillsammans med Greg Wyshynski och har en shot i handen.

NHL har själva inte kommenterat ärendet ännu.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM