Nykomlingarna Sundsvall och Pantern möts i första omgången.Foto: Bildbyrån

HockeyAllsvenskan har presenterat de två första omgångarna till kommande säsong. Serien drar igång den 11 september och det blir heta möten redan i den första omgången, bland annat mellan de två nykomlingarna Sundsvall och Pantern.

De 14 lagen kommer att möta varandra fyra gånger, två hemma samt två borta, och totalt kommer 52 omgångar att spelas. De två första omgångarna har nu presenterats, de 50 övriga kommer nästa vecka. I serien finns fyra nya lag från fjolåret: SHL-degraderade Leksand samt uppflyttade Tingsryd, Sundsvall och Pantern. Så här inleder ditt lag:

OMGÅNG 1

Fredag 11 september 19.00
AIK–Oskarshamn
Leksand–Timrå
Björklöven–Västerås

Lördag 12 september 16.00
Asplöven–Almtuna
Mora–Karlskoga
Sundsvall–Pantern
Vita Hästen–Tingsryd

OMGÅNG 2

Söndag 13 september 16.00
Timrå–Björklöven

Tisdag 15 september 19.00
Almtuna–Leksand
Karlskoga–Asplöven
Pantern–Mora
Tingsryd–AIK
Västerås–Vita Hästen
Oskarshamn–Sundsvall