Det är en av världens mest populära hockeysajter, som hjälper hockeynördar över hela världen att få tillgång till statistik och spelaruppgifter. Nu kan du visa för vännerna att du är en tvättäkta hockeyälskare, när EliteProspects.com lanserar en limiterad klädkollektion.

EliteProspects.com är i dag en av världens populäraste hockeysajter med över 400 000 unika besökare i veckan. Ju större sajten och databasen har blivit, desto större har suget efter EP-produkter också blivit. I många år har vi fått frågor om man kan beställa t-shirts och kepsar med vår logga. Nu kan vi stolt meddela att vi har mött önskemålen genom att ta fram EP:s alldeles egen klädkollektion, en limiterad första upplaga som kommer att ta slut fort – nu finns produkterna att beställa hem från Elite Prospects egen shop.

Nedan finner ni vad EP-kollektionen har att erbjuda.

Elite Prospects White Vintage Crew Jersey.

Elite Prospects Vintage Crew Jersey
Supersnygg crew jersey i 100% bomull. Denna långärmade t-shirt är inspirerad av de klassiska hockeytröjorna med tvärgående ränder i nedkant och på ärmarna samt en riktigt läcker snörning i kragen. Broderat Elite Prospects-motiv i College-stil över bröstet. Finns i både vitt och svart.
Pris: 399 kronor

The Hockey Polo
Riktigt snygg vit pikétröja i högsta kvalitet med många detaljer. Funkar både på golfbanan och på kontoret.
Pris: 399 kronor.

* Ultimate Dress
En extremt högkvalitativ och exklusiv sweatsuit med hoodie och byxa i 100% bomull. Läckert Elite Prospects-motiv i filt och brodyr på både byxa och tröja. Luvan är i XL-format och har riktigt snygga snören. Dressen är tjock och bekväm och passar perfekt efter hockeyträningen, eller varför inte på läktaren? Begränsad upplaga.
Pris: 1 049 kronor.

Elite Prospects Hockey Cap
Elite Prospects kommer snart kunna erbjuda årets hetaste hockeykeps. Med böjd skärm i vit översida och röd undersida samt ett kardborrespänne med brodyr blir denna snygga keps helt unik och passar alla. Kepsen kommer att släppas i en begränsad upplaga och finns bara att köpa på Elite Prospects Shop.
Pris: 299 kronor.

Elite Prospects Cotton Snapback
Säkra denna heta Elite Prospects Snapback! En läcker snapback med utstående brodyr framtill, röd skärm, läcker insida, rött plastspänne och texten ”Where hockey lives” inbroderat där bak. Begränsad upplaga på Elite Prospects Shop så passa på!
Pris: 299 kronor

Hitta fler läckra hockeyprodukter i Elite Prospects-shoppen: http://shop.eliteprospects.com/