Foto: Uffe Bodin

Efter Linköpings sorti ur SM-slutspelet kom beskedet att Magnus Johanssons enastående karriär är över. Kort därpå släppte lokale journalisten John Senewiratne på Östgöta-Correspondenten dokumentären ”Kapten Johansson”. Nu lottar hockeysverige.se ut tre exemplar av filmen.

Efter 754 SHL-matcher, 447 poäng och åtskilliga utmärkelser i både Linköping och Frölunda meddelade Magnus Johansson att han hade spelat färdigt. Men minnena från hans storartadekarriär kommer att bestå. Det har inte minst journalisten John Senewiratne på Östgöta-Correspondenten sett till.

I april skrev hockeysverige.se om Senewiratnes dokumentär ”Kapten Johansson”. Nu har vi kommit över tre exemplar av DVD:n som vi kommer att lotta ut via en tävling här på sajten.

För att vara med och tävla, dra i väg svaren på de tre frågorna nedan till uffe.bodin@newsme.com. Senast måndagen den 1 juni vill vi ha svaren.

1) Vilket år vann Magnus Johansson Guldhjälmen som SHL:s mest värdefulla spelare?

2) Hur många poäng gjorde Johansson som mest i SHL under en och samma grundserie? 

3) Hur många mål svarade Johansson för under sin sejour i NHL säsongen 2007/08? 

Vill man beställa dokumentären så kostar den 139 kronor (+25 kronor) i porto. Kontakta John Senewiratne på john.senewiratne@corren.se för att lägga en beställning.