• Publicerat 27 juni, 2015
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
Taylor Hall.Foto: All Over Press

Det var ett av hockeyhistoriens mest förutsägbara draftval. Efter att Edmonton i natt plockat Connor McDavid som nummer ett vid draften i Florida skickade Oilers superstjärna Taylor Hall en skön passning till superlöftet.
– Välkommen till Edmonton Connor, men förstör inte allt vi byggt upp senaste fem åren, skrev Hall på twitter.

De kommer troligen vara kedjekamrater redan nästa säsong och ses som en av NHL:s mest giftiga duos på sikt. Efter att Connor McDavid i natt plockats som nummer ett i draften fick han också en skön passning från nya lagkamraten Taylor Hall:

McDavid är tänkt att bli Edmontons frälsare efter att klubben upplevt några becksvarta år. På 47 matcher med Erie Otters i OHL den här säsongen svarade supertalangen för otroliga 120 poäng (44+76), vilket han sedan följde upp med 49 poäng (21+28) på 19 slutspelsmatcher.

Missade ni när McDavid plockades som nummer ett, vilket inom en tioårsperiod kan vara något som Edmonton i synnerhet och NHL i allmänhet ser tillbaka på som en händelse som förändrade ligan, kan ni se det igen här nedan: