• Publicerat 19 augusti, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Alexander Lindgren i Brynäströjan.Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

AIK kom till Timrå med segrar i sina två första träningsmatcher, två matcher mot Huddinge och Sundsvall där man hållit nollan. På onsdagen tog det dock stopp för stockholmarna. Det blev förlust med 2-3 efter att Timrå utnyttjat sitt powerplay på ett bra sätt.

Matchvinnare för TIK blev nyförvärvet Alexander Lindgren, i fjol i Brynäs, som sköt 3-2-målet halvvägs in i matchen. Lindgren hade även en passningspoäng på Sam Marklunds 1-0-mål, även det tillverkat i numerärt överläge. Junioren Jonathan Dahlén, son till Ulf Dahlen, sköt också mål för Timrå medan Anton Wedin och Filip Lander noterades för två assist vardera.

AIK sköt bägge sina mål i powerplay. Det första fram till 1-1 genom Daniel Olsson Trkulja och det andra genom Oscar Steen.

Timrå tar närmast emot norska Frisk Asker på fredag medan AIK tar emot Vita Hästen i Solna nästa tisdag.