• Publicerat 24 augusti, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Jonathan Carlsson och Elias Granath.Foto: Bildbyrån

Allsvenska nykomlingen Sundsvall Hockeys backjakt går vidare. Klubben har ryktats jaga den tidigare Timrå-duon Jonathan Carlsson och Elias Granath, men nu har den meriterade duon emellertid avskrivits, uppger Sundsvalls Tidning.

Till tidningen säger Sundsvalls tränare Göran Tärnlund att de båda backarna letar jobb utomlands och att han inte har tid att vänta.
– Vi vill ju ha in något så fort det går. Sedan om det nu blir en back eller en forward som kommer först, det får vi se. Ska vi få in en forward vill man ju också att den ska kunna vara med och träna power play och sådant innan serien börjar, säger Tärnlund till ST.

Jonathan Carlsson, 27, spelade allsvensk hockey med Södertälje i fjol medan Elias Granath, 29, har representerat tyska Schwenninger de två senaste säsongerna.