• Publicerat 26 augusti, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Stefan Öhman.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Den här säsongen kommer 39-årige Stefan Öhman av allt att döma vara äldst i hela Hockeyallsvenskan. Det hindrar honom inte från att vara Björklövens kanske viktigaste spelare.

Efter fjolårets poängsuccé har veteranen och lagkaptenen fortsatt att vara produktiv. Så också i kvällens träningsmatch mot Timrå borta. Öhman sköt det matchvinnande 2-0-målet och spelade fram till Lucas Sandströms 3-1 efter att ha läst spelat och brutit ett uppspel. Detta när Björklöven vann med 4-1 i E.On. Arena.

Sandström gjorde även matchens första mål på en straff medan backen Stefan Andersson avslutade målskyttet med att göra 4-1 i tom målbur. Centern Johan Johnsson sköt Timrås tröstmål. Även det tillkom på straff.