• Publicerat 25 september, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Zdeno Chára.Foto: All Over Press

Boston Bruins blålinje blir bara tunnare och tunnare för varje träningsmatch som går. Sedan tidigare har laget fått den tyske veteranen Dennis Seidenberg skadad. I nattens match mot New York Rangers var det lagkaptenen Zdeno Cháras tur att drabbas.

38-åringen lämnade matchen med en överkroppsskada efter att ha spelat mindre än två minuter. Något besked om hur allvarlig skadan är har Bruins inte lämnat.

Seidenberg förväntas bli borta i åtta veckor till en följd av en ryggskada. Bruins har som bekant trejdat fjolårsäsongens bästa back, Dougie Hamilton, till Calgary Flames medan även Matt Bartkowski har lämnat laget för spel i Vancouver Canucks.

Alla skador kan öppna utrymme för den tidigare djurgårdsbacken Linus Arnesson, som fortfarande är med på Bruins träningsläger och har fått bra med förtroende i några av lagets träningsmatcher.