• Publicerat 28 september, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Brad Boyes,Foto: All Over Press

Toronto Maple Leafs hade tre välmeriterade tryoutspelare på sitt träningsläger. Under söndagen kom beskedet att två av dem får lämna klubben utan kontrakt medan den tredje har tecknat ett ettårskontrakt med klubben.

Spelarna som inte får kontrakt är Devin Setoguchi och Curtis Glencross. Båda två inledde förra säsongen med Calgary Flames. Setoguchi hade svårt att platsa medan Glencross sedermera trejdades till Washington Capitals innan han blev free agent och har gått hela sommaren utan att bli kontrakterad.

Spelaren som belönas med kontrakt är forwarden Brad Boyes, som i fjol representerade Florida Panthers. 33-åringen draftades ursprungligen av Leafs i första rundan 2000 och har sedan dess spelat 762 NHL-matcher för San José, Boston, St. Louis, Buffalo, New York Islanders och Florida. Han hann trejdas av Toronto till San José i ett affär som innefattade tidigare stjärnforwarden Owen Nolan innan han NHL-debuterade för Sharks 2004.

Boyes svarade i fjol för 14 mål och 38 poäng på 78 matcher med Panthers.