• Publicerat 30 september, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Marc Zanetti.Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

Han skrev ett ettårskontrakt med Brynäs efter att ha spelat allsvensk hockey med IK Oskarshamn förra säsongen. Efter bara fyra matcher i sin nya klubb får backen Marc Zanetti sitt kontrakt med klubben förlängt till 2018.

Det meddelar Brynäs på sin webbsida.
– Marc var en spelare som enligt mig var under radarn, men har visat att han kommer bli en fullgod SHL-spelare. Vi kommer ha mycket nytta av honom, och för att han även ska känna sig trygg i Brynäs så har vi tagit det beslutet att redan nu förlänga hans kontrakt, säger sportchef Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

24-åringen har tidigare spelat två säsonger i tyska ligan innan han tog klivet till Sverige och Oskarshamn. Nu är han upprymd över att få fortsätta i SHL.
– Jag är jätteglad över att Brynäs visar förtroende för mig. Att få vara här i två år till… jag finner inga ord för det, jag är riktigt förväntansfull. Jag ser fram emot att vinna fler och fler matcher med laget.

Marc Zanetti har en assist på fyra matcher så här långt.